U DANA VE STUDIU

on 20 květen 2018

TOM: Na večer jedu za Kivim a Danem na 9hod večer do jeho studia na Žižkově. Kluci už makaj od šesti, takže přijedu do rozdělané práce.  Dan přestal hrát v Argemě a už se věnuje pouze natáčení a kapele Terezy Kerndlové. Děláme na skladbě JE MI TO LÍTO a do toho koukáme na...

finále MS v hokeji - Švýcarsko a Švédsko. Studio je moc hezké. Menší, ale naprosto dostatečné a hlavně je dobře vytlumené a zařízené. Dan používá JBL bedny, ty nehrají moc basově, ale když si doma pustím výsledek, tak to hraje v pohodě. Navíc tam udělá pár arnžérských vtípků - obrácené náběhy kytaru, EQ náběhy křivek, napumpuje to na mašinkách. No zkrátka - hraje to. 

KIVI: odpoledne jedu do studia za Danem. Tomáš přijede až později. Což je v pořádku. V písni JE MI TO LÍTO je totiž pár míst, které jsou problematické a jsou potřeba řešit víceméně technicky. Např.percusse v bridge. U Dana musím maximálně ocenit jeho velmi dobrou orientaci v písni. Když si potřebujeme přehrát určitou pasáž, tak okamžitě ví, kde je a během vteřin jí pustí vč.zamutování tracků, které slyšet nechceme. A díky jeho rutině a používání klávesových zkratek jsme opravdu rychlí.